Tech og innovation med impact og drive

Vi er en gruppe af tech-iværksættere på en mission for at inspirere og opfordre forretningsejere, ledere og managers til at tage ansvar for deres egen læring og dermed tage ansvar for deres virksomheds fremtid.

Vi tror på, at innovation går hånd-i-hånd med design og et kundecentreret fokus og vi er specialister i processen fra idé til marked.

Vi er fremtidsorienteret og omfavner også fremtidens arbejde med vores futuristiske konstellation. Vi er nemlig et flydende korps af talentfulde eksperter, der håndplukkes fra case til case.

Esenne udtales som bogstaverne "S N" og er en sammentrækning af essentiel innovation. Vi tror nemlig på, at for at kunne skabe vækst, så er kontinuerlig innovation helt essentiel.

Som iværksættere har vi erfaring med talrige innovations- og udviklingsteknikker. Vores ydelser reflekterer vores erfaringer og vi skaber resultater med fantastiske værktøjer udviklet og brugt af flere af de mest succesfulde virksomheder.

Nedenfor ser du blot nogle af de virksomheder, der benytter bl.a. 'pretotyping' og 'design sprints' som en del af deres værktøjskasse.

Virksomheder der benytter Design Sprint

Vi tror på, at det rette mindset og de rette værktøjer kan skabe vækst i hvilken som helst organisation – uagtet hvad de beskæftiger sig med.

Kontakt os og lad os sammen finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere dit innovationspotentiale.